Telepati med dyr

Vi tænker i billeder og ikke i ord.

Det vil sige, hver gang vi tænker en tanke, så fremstiller vi helt automatisk et billede af det vi tænker på i vores sind. Disse billeder forbliver ikke inde i vores sind, de bliver sendt ud, hvor de så befinder sig et sted, hvor de er mulige at opfange af andre. Dette er faktisk helt kort fortalt, hvad telepati i bund og grund går ud på.


Når man tager telepatisk kontakt til et dyr, er det en bevidst udveksling af tanker, følelser og billeder.

Denne udveksling af tanker åbner op for en helt anden og dybere forståelse af dyr. Man skal ikke længere tolke ud fra kropssprog, eller gætte sig til hvad der kan være galt.

Man kan helt bevidst spørge dem om, hvad de føler, mener, oplever og tænker om noget bestemt.

Ikke alene er det utroligt praktisk for os ejere, det giver os nemlig en frihed ved at vi ikke længere skal gætte og tolke. Men den effekt dyrene oplever er endnu mere ubeskrivelig.


Dyr telepaterer med hinanden konstant. De opfanger hinandens tanker og det samme gør de med vores tanker. Vi tænker hver dag mellem 60 og 80.000 tanker, og jeg er sikker på, at du kan forestille dig hvor forvirrende dette må være.


Ikke alene opfanger dyrene vores tanker, men også vores følelser. Og mærker et dyr, at der er noget galt, så påtager de sig hellere end gerne at hjælpe os så godt som de kan.

De kan ikke spørge os om hvordan vores dag var, og om der er noget, de kan gøre, de kan kun forsøge at trøste os ved at udvise omsorg. De påtager sig vores følelser.


Dette kan også skabe en konflikt inde i dyret, for de bærer rundt på alle disse indtryk og følelser, men de kan ikke den anden vej få afløb for dem.


Når mor kommer hjem fra arbejde og har haft en stresset dag, forbliver denne følelse ikke kun i mors sind, men bliver med det samme overført til hunden. Hunden kommer det i dens mentale rygsæk, da den ikke kan gøre andet. Derefter kommer børnene hjem med en uheldig oplevelse på fodboldbanen i deres mentale rygsæk, som der også skal afløb for og dette går også i hundens mentale rygsæk. Til sidst kommer far hjem der ikke har sovet ordentligt de sidste mange uger, pga travlhed på jobbet, hans frustrationer går også lige i hundens rygsæk og familien kan så ikke forstå hvorfor hunden reagerer negativt, da de samme aften tager den med på tur. Den har så mange indestængte indtryk blot fra den ene dag, som ikke engang er dens egen, men dens ejers.

Følelserne skal ud på den ene eller den anden måde, og i dette tilfælde går det så ud over naboens hund.


Dette er kun et enkelt eksempel. Der er tusindvis af andre eksempler.

Heste der skifter ejere igen og igen, med deres mentale rygsæk fyldt op med skuffelse, nederlag, præstationsangst og misforståelser.

En ny ejer køber en hest med det formål at have en ridehest og sammen at skulle opleve, men ender i stedet med et problem, da hesten ikke kan leve op til det forventede, da der er så mange dårlige oplevelser i rygsækken.


Uanset hvad årsagen er, så er telepati så stor en hjælp for det enkelte dyr, da de endelig får chancen for at kunne læsse af. De kan forklare hvad der ligger til grund for en ændret adfærd, de kan forklare hvad der skete i et tidligere hjem, de kan forklare hvorfor de reagerer negativt overfor bestemte hunde, heste, hvad det er der udløser aggressivitet og alt andet der mentalt og følelsesmæssigt fylder.


Jeg tror alle vil give mig ret i at det at blive forstået, er essentielt for at kunne fungere og for at kunne være glad, derfor skylder vi vores dyr at give dem chancen for at fortælle hvad de bærer på af godt og ondt.Telepati er til dig:


 • Der har et dyr med en ændret adfærd og gerne vil vide hvorfor
 • Der vil vide om et dyr i forbindelse med sygdom oplever smerte og gener
 • Der gerne vil høre om et dyrs fortids indvirkning da det har en negativ påvirkning
 • Der står foran store omvæltninger og gerne vil fortælle dyret om det
 • Der gerne vil vide hvordan et dyr generelt har det
 • Der vil høre om dyret har noget det gerne vil fortælle, gerne vil af med
 • Der har et dyr der er i sorg og virker nedtrykt
 • Der gerne vil hjælpe sit dyr bedst muligt


Typiske årsager til at ejere ønsker en telepati:


 • Alene hjemme problemer
 • Aggressivitet
 • Bider ud efter andre
 • Stress og angst
 • Præsterer ikke på samme niveau længere
 • Misrøgt i fortiden
 • Tristhed og sorg
 • Dyret trækker sig fra ejer


Telepati session:


Jeg har siden jeg var helt lille telepateret med dyr og jeg ser det som en af mine vigtigste opgaver, da jeg kan være med til at give dyrene taletid.

Dengang vidste jeg ikke at der var noget ekstra ordinært eller underligt ved det, jeg forstod og mærkede dyr så tydeligt at jeg troede det var noget alle mennesker kunne.


Jeg elsker at se dyr trives, være glade og bare være dyr. Få lov til at udfolde sig og ikke skulle bære rundt på en masse ansvar, som slet ikke hører til på deres skuldre.

I 2005 blev jeg uddannet dyreterapeut og jeg har siden hjulpet masser af forskellige dyr med mange forskellige problemstillinger og jeg vil hellere end gerne også hjælpe dig hvis du føler der er noget der kunne være anderledes.

Ingen problemstilling er som sådan for stor eller for lille, jeg er altid parat til at hjælpe jer videre uanset hvad der er årsagen.


Under en telepati session tager jeg kontakt til dit dyr og vil altid spørge ind til problemstillingen, men derudover hører jeg også altid om der er noget andet som dyrene gerne vil fortælle.Positive forandringer efter en telepati:


 • Forståelse for hvorfor dit kæledyr reagerede som det gjorde
 • Tættere følelsesmæssigt bånd imellem jer
 • Vigtig afklaring i forhold til smerter, ubehag, angst mm.
 • Lettelse hos dit kæledyr der ikke længere har en “rygsæk” der er fuld
 • Indblik i hvorfra/hvorfor problemstillingen opstod
 • Værktøjer så I i fællesskab kan komme positivt videre
 • Vejledning i hvad der skal ændres i fremtiden så det samme ikke gentager sig
 • Positiv forandring hos dit kæledyrJeg tilbyder:


Skriftlig telepati

Ud fra et nyere foto tager jeg kontakt til dit dyr og skriver alle budskaber og informationer ned i et dokument, som jeg efterfølgende sender til dig på mail.


Udover at jeg arbejder med problemstillingen, spørger jeg også ind til hvordan dyret generelt har det og andre væsentlige spørgsmål. Du får også forskellige værktøjer og redskaber til hvordan I i fællesskab kan løse problemet og komme videre.


Man er altid efterfølgende velkommen til at stille spørgsmål.


Prisen for en telepati med dit dyr er: 500 kr.


Tidligere klienters anbefalinger:


Skrevet af Tenna 

Har man et dyr og oplever udfordringer eller fortjener dyret blot lidt taletid er Heidi skøn.

Hun går i detaljer og man bliver overrasket over hvor meget ens dyr har at sige.

Har selv oplevet at dyrlægen havde opgivet at finde årsagen til problemer med fx øre,

men via telatapi har vi kunnet finde frem til problemet.

Kan virkelig anbefale både healing, afdødekontakt og dyre telepati.Al

ENGLISH    nnnn

Telepathy with animals

I can use telepathy to make contact with your animal and talk to it as if it were a conversation between two people. 
This is extremely practical, especially in situations where you find that your pet has changed behavior, home alone problems, if your pet shows signs of illness, but the vet cannot find the cause, and of course also if you just want to know how your animal thrives. 

I make contact based on a recent photo, write it all down in a text document and send it to you, or we can also meet online, it is entirely up yo you. 
I have an incredible amount of experience with telepathy, and have been communicating with animals since 2005 and also teach the subject. 

The price for a session is DKK 300 - 70$ - 60 Euro

Book en telepati