Spirituel rensning af huse


Somme tider sker det, at ånder sidder "fast" mellem to verdener. Vores verden og det vi kalder den anden side. Det kan føles meget ubehageligt for den enkelte familie, der oplever det. Man kan føle sig overvåget, høre uforklarlige lyde, blive fysisk drænet, opleve at ting bliver flyttet eller blive påvirket følelsesmæssigt.


Det der faktisk skræmmer de fleste mest er at oplevelserne ofte bliver sammenlignet med scener fra gyserfilm, man formoder med det samme at det er negativt, man kan ikke se den åndelige tilstedeværelse og så er der også det faktum at folk overvejer om det blot er noget de bilder sig ind og hvad andre mon ikke vil tænke……


I langt de fleste tilfælde, så sidder de afdøde blot "fast", fordi de ikke er klar over at de er døde, eller fordi de oplevede noget der var så uretfærdigt, at de føler de bliver nødt til at viderebringe dette til nogen, før end de kan finde fred, eller fordi de ikke vil forlade deres hjem.

Ved husrensning sender man de afdøde over på den anden side og hører, hvad det er der holder dem tilbage, så familien igen kan få fred og ro i deres hjem.


Hvordan foregår en husrensning:

Ved en husrensning går jeg rundt i alle rum og mærker ind i hvordan energien føles i det enkelte værelse. Jeg tager kontakt til dem der nu engang er til stede, hører hvorfor de er der, og finder ud af så meget om dem som muligt, inden jeg sender dem over på den anden side, så du og din familien igen kan opleve fred og ro.


Prisen for denne ydelse er 800 kr. plus kørsel ved et almindeligt parcelhus.

Ønsker du at få renset et større hus, f eks en gård eller lignende er prisen 1200 kr. plus kørsel


Fjern Husrensning: 


Jeg kan også rense dit hus ved fjernrensning. Det vil sige at jeg renser dit hus uden at være der fysisk.
Det virker mindst lige så godt, men kan være nemmere for dig, da jeg kan gøre det mens du f eks er på arbejde.
Prisen for dette er 600 kr. for et almindeligt parcelhus og 800 kr. for en større gård.
For at kunne udføre ovenstående, skal jeg bruge en plantegning og billeder af alle værelser.

Er det noget der har din interesse er du velkommen til at kontakte mig.


Book en husrensning