Telepati med dyr - Grundforløb 


De fleste mennesker tror vi tænker i ord, men vi tænker faktisk i billeder. Hver gang vi tænker en tanke, danner og fremstiller vi helt uden besværligheder et billede af det vi tænker i vores sind.

Dette billede forbliver ikke i vores hjerne, hvor sindet i øvrigt heller ikke befinder sig, men sendes ud hvor det kan opfanges af andre og det er helt kort fortalt, det telepati går ud på.


Telepati kan foregå to mennesker imellem, to dyr imellem og også mellem et menneske og et dyr.

Denne udveksling af tanker åbner op for en meget dybere forståelse af alle dyr på alle plan.

Vi vil pludselig forstå deres adfærd, vi forstår hvorfor de reagerer som de gør, og vi forstår deres følelser på et meget dybere plan, end hvis vi kun aflæser deres kropssprog. Vi kan kommunikere med dem.


Dette er efter min mening en af de største gaver at kunne udføre i praksis, hvis man vel og mærke har et hjerte der banker for at hjælpe og forstå dyr, på et helt andet plan end det vi er vant til.Om forløbet:


Jeg har personligt selv telepateret med dyr siden 2004 og intet kan helt beskrive hvor fantastisk det føles når man mærker en lettelse inde i et dyrs sind og krop, fordi der endelig er en der havde lyst til at lytte til dem.

Dyr kategoriseres ofte som individer, der ikke forstår særligt meget, da de er ikke videre intelligente. Derfor kan man også tillade sig at behandle dem på en måde, hvor de ikke har særligt mange rettigheder.

Dyr har ikke samme bevidsthed som mennesker, de kan ikke gøre brug af de samme mentale værktøjer som vi kan, men det har intet med intelligens at gøre.


Dyr opfanger signaler fra ejeren og deres omgivelser. De kan aflæse tanker og følelser uden problemer. Der er masser af oplevelser som de virkelig reflekterer over og de forsøger på bedste vis at fortælle deres ejer hvad de ønsker og tænker, men desværre uden held, for vi har jo altid fået at vide at man ikke kan tale med dyr.


Når man først åbner op og giver ordet til dyrene, så vil man også opleve at rigtig mange dyr påtager sig deres ejeres følelser og problemer. De ved ikke hvad de skal gøre ved dem eller hvordan de kan hjælpe deres ejer selv om de ihærdigt forsøger. Og rigtig problematisk bliver det, når vores tanker også involverer dyret.


F.eks. har jeg mange gange oplevet, at heste mærker deres rytters utilfredshed og tanker om, at de skal sælges videre, hvis de ikke kan præstere. Det som ejer glemmer er deres egen mangel på koncentration og det at arbejde som et team, men det er nemmere at give skylden til hesten, som igen bliver sorteper og står tilbage med endnu flere frustrationer, som ny ejer så skal kæmpe videre med.


Der er uendeligt mange årsager til hvorfor man bør lære at telepatere med dyr, uanset om det er for at bruge det professionelt eller for at tale med ens egne dyr.  

Vi har opbygget hele vores fælles samvær med dyr ud fra aflæsning af deres kropssprog, men deres kommunikationsevne strækker sig langt ud over dette.

Ved at lære teknikken behøver man ikke længere gætte sig til hvad et dyr har at sige, for man kan blot spørge dem.
Under forløbet arbejder vi med:


 • Dyrs intelligens og bevidsthed
 • Hvad energi er og hvilken betydning det har
 • Grundlæggende information om telepati
 • Kommunikation med dyr via telepati
 • Hvordan man opnår kontakt
 • Envejskommunikation
 • Hvilken indflydelse vores tanker har på dyrenes liv
 • Meditation og visualisering og meget andet.


Spiritual Academy har udviklet et materiale, der med garanti kan lære dig at kommunikere med dyr, hvis du er villig til at bruge den fornødne tid og energi på det.

Du vil blive i stand til at føre en samtale med et dyr, som næsten føles på samme måde som hvis du talte med et andet menneske.

Man kommunikerer med dyr ved hjælp af telepati, som er en udveksling af tanker.

Så det er på ingen måde nyt, for du gør det helt automatisk hver gang du blot tænker en tanke.

Tanken opstår i dit sind, bliver derefter sendt ud, “opsnappet” af et dyr, men du har måske så aldrig oplevet at få et svar retur, for det krævede at du var åben og modtagelig, eller stillet ind på den helt rette frekvens.


Det er ingen hemmelighed, at det svære ved at telepatere ikke er at telepatere, men at tro på at det faktisk kan lade sig gøre. For siden vi var børn, er vi blevet programmeret til at tro det er noget pjat at det ikke kan lade sig gøre. Men det kan det. Det er muligt at kommunikere med dyr, blot ved hjælp af dine tanker.Hvem er du:


 • Du vil gerne uddanne dig til spirituel dyreterapeut eller dyretelepatør. Dette er grundforløbet til de to uddanelser.
 • Du brænder for at hjælpe dyr og være deres talerør
 • Du forstår at menneskers væremåde har en meget stor indflydelse på dyrenes velfærd
 • Du er nysgerrig på at høre hvad dyr egentlig har at fortælle
 • Du har en interesse for den spirituelle verden og vil gerne lære mere


Kan du svare ja til en eller flere af ovenstående, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


Det kræver ikke nogen specielle evner, at kunne kommunikere med dyr, det er noget ALLE mennesker kan lære, men det kræver at du er open minded og er villig til at bruge en masse tid på det. Tro på at det kan lade sig gøre og glemme hvad du tidligere troede var muligt.Praktisk information om forløbet:


Vores selvudviklende forløb er opbygget som et online studie, da dette giver langt mere frihed for alle:

 • Du kan tilrettelægge din egen undervisningstid

 • Du kan deltage uanset hvor vi bor i forhold til hinanden.

 • Ingen spildtid i trafikken

 • Man kan læse og absorbere i sit eget tempo

 • Være tæt på sin familie mens man lærer

 • Mere kontakt sammenlignet med andre uddannelser


Til trods for at forløbet er online, så modtager man alt materiale, der skal læses, som skriftligt materiale, der bliver tilsendt med posten inden start.

Materialet er skrevet i et letforståeligt sprog og så emnerne er interessante at læse. Disse bøger er skrevet ud fra vores mange års erfaring med telepati.

Til materialet er der også masser af praktiske øvelser, da intet er lært indtil det fysisk er afprøvet.


Udover det skriftlige materiale som er selve grundstenen i forløbet, så er man også medlem af en lukket facebook gruppe. Her bliver materialet gennemgået og man har derfor altid mulighed for at kommentere eller spørge. Denne gruppe er et vigtigt element i forhold til vores daglige/ugentlige kontakt.

Denne tætte konstante kontakt gør at man ikke på noget tidspunkt "sidder fast" fordi man skal vente på at vi mødes igen. Har man et spørgsmål, så kan man altid få et hurtigt svar.

Det er vigtigt for os at alle deltagere føler sig godt til rette i gruppen og at ingen sidder tilbage med en følelse af ikke at kunne leve op til noget bestemt. Der er plads til alle uanset baggrund.

Vi vil også mødes live over zoom. Datoer for disse møder aftales i gruppen efter start.


Man skal forvente at bruge mellem 2 og 4 timer hver uge på at læse materialet, opgaveløsning, undervisning samt online møder mv.

Ved forløbets slutning modtager man et bevis for deltagelse.


Vi har under forløbet brug for en masse dyr, du og de andre kursister kan tale med.

Det er nemmere i starten at tale med et dyr man ikke kender, så har du et eller flere kæledyr der gerne må være med så lad mig det endelig vide.

Det er altid utrolig interessant at høre hvad de har at fortælle selvom vi føler vi kender dem rigtig godt.


Næste hold starter:


Næste hold starter mandag d. 3. juni 2024, samt d. 10. feb. 2025 - Kurset er af 4 ugers varighed.

Prisen for deltagelse er 950 kr.


Bemærk at dette hold også er Grundforløbet for Telepati med dyr uddannelsen og Spirituel Dyreterapeut uddannelsen.


Vilkår for tilmelding og deltagelse:


Ved tilmelding indbetales 950 kr.

Beløbet overføres til vores konto i Nykredit: 5475 0001466172. Skriv gerne en besked når beløbet er overført.

Bliver du forhindret i at deltage, får du ikke beløbet refunderet, men du får muligheden for at starte op på det næstkommende hold i stedet.Tilmeld dig allerede i dag:


Ønsker du at deltage på et hold, hvor du efterfølgende vil have oplevelsen af at have fået utroligt meget positivt med dig og lært meget mere, end hvad du egentlig havde regnet med, så tilmeld dig allerede i dag, så du er sikker på at få en plads på holdet.


Vi vil gerne garantere at du hos os vil kunne mærke at vi oprigtigt er interesserede i at du lærer noget og får et godt og udbytterigt forløb.


Tidligere deltageres oplevelser af forløbet:


Skrevet af Aida

Jeg har deltaget i online forløbet Telepati med dyr

Et fantastisk forløb, Heidi er med hele tiden, hun svarer på spørgsmål, støtter og opmuntrer kursisterne gennem hele forløbet.
Materialet er nemt at forstå, meditationerne er lige til, at gå til. De er tilpas i længden, Heidis stemme er rolig og varm at lytte til.
Jeg kan meget mere end jeg troede.
Jeg kan anbefale dette kursus, hvis du har interesse for telepati, hvis du er i tvivl om du kan.
Med den pris Heidi udbyder dette kursus til, så er det bare at komme i gang. Du vil næppe fortryde det.
Tusind tak HeidiSkrevet af Mille

Heidi har været meget professionel fra start.

Materiale har været dybdegående, nemt at forstå, lærerigt og fængende.

Heidi berører både den faktuelle side såvel som den spirituelle side i workshoppen hvor vi har lært at tale med dyr,

og formår at grave dybere end jeg personligt havde regnet med.

Personligt har Heidi været helt formidabel.

Hun har været 100% engageret i sine kursister, og man føler med det samme at hun vil én det bedste.

Det er tydeligt at hun brændende og med hjertet ønsker at formidle denne egenskab ud til andre.

Heidi går de ekstra skridt for at sikre at alle er komfortable i materialet, er med og har troen på sig selv.

Det har været en helt igennem positiv oplevelse som jeg kun på det varmeste kan og vil anbefale mine venner og familie.Skrevet af Marianne

Jeg har netop afsluttet et forløb hos Heidi med kommunikation til dyr.

Det foregik online, og Heidi har fjernet al min frygt omkring online workshop.

Heidi har lavet et super forståeligt materiale. Heidi har svaret hurtigt tilbage og bakket op hvis der skulle opstå tvivl eller være spørgsmål.

Jeg vil uden tvivl anbefale Heidi videre, samt hendes workshops.


Skrevet af Maria

Jeg har fulgt Heidis kursus om kommunikation med dyr, og kan varmt anbefale hende!

Det at kurset foregår online så man kan passe det ind i hverdagen er et stort plus.

Heidi er så god til at hjælpe og gør utroligt meget for at alle får et godt kursusforløb uden at det virker som om man bliver presset til noget.

Der er meget fokus på at den enkelte elev klarer kurset.

Desuden er de andre kursister fantastiske til også at hjælpe med evt blokeringer og udfordringer.

Jeg vil helt klart deltage i flere af Heidis kurser fremover.

Og at prisen er så lav at alle faktisk kan være med uden at skulle gå fra hus og hjem er endnu et stort plus.

Hun får de varmeste anbefalinger herfraSkrevet af Gitte

Kurset var mit første online kursus og jeg var noget betænkelig.

Også emnet i sig selv var jeg spændt på.

Med Heidis grundige guidning og velformulerede materiale var det en utrolig oplevelse for mig at arbejde med de opgaver der var.

Under hele forløbet fortalte Heidi at hun hele tiden var der til at besvare spørgsmål m.m og hun var på om det var aften eller weekend.

Hun lærte mig at kommunikere med dyr og jeg bruger det dagligt med mine egne dyr.

Det har ændret min måde at være sammen med dyr på, hvilket jeg er yderst taknemmelig forKontakt og tilmelding