Spirituelle Uddannelser 


Hos Spiritual Academy underviser vi med udgangspunkt i den spirituelle verden. Men hvad er spiritualitet i denne sammenhæng ?

Det er at man arbejder med at der altid er en årsag. Det vil sige, at man aldrig bare symptombehandler eller laver lappeløsninger. Man arbejder med årsagen til at et problem opstår og videregiver alle de rette redskaber for at mennesker og dyr kan leve med mental frihed og masser af glæde i deres fremtid.

Det handler derfor om hvordan du med den rette forståelse, med de rette redskaber, møder andre individer og hjælper dem videre på bedst mulige måde, mens du samtidig selv lærer at bruge din egen bevidsthed, så du opnår det du ønsker og drømmer om.

Det er en optimering på alle plan til glæde for dig selv og andre.Når du tager en uddannelse hos Spiritual Academy, så vil du møde masser af personligt nærvær, høj faglig kompetence, et materiale der er til at forstå og let at arbejde med. Et oprigtigt ønske om at du får de bedste kvalifikationer, der kan være medvirkende til at du selv kan leve et liv med mental frihed og masser af glæde.

Du vil få de rette redskaber til at kunne være den der tager lederskab, den der kender den rette vej, dels for dig selv og dit eget liv, men også for den målgruppe som du ønsker at hjælpe i kraft af dine nye kvalifikationer.

Desværre sker der ofte det at man bliver fagligt dygtigere, men man glemmer sin egen selvudvikling. Dette resulterer i at man ikke har de rette kvalifikationer efterfølgende til at bruge det lærte.

Derfor er der, uanset hvilken uddannelse du vælger, altid indlagt personlig selvudvikling i undervisningen.

Dette gør at du rent faktisk kan bruge dine uddannelser fra Spiritual Academy professionelt efterfølgende.

Det bliver igen ikke en af de uddannelser, der bliver lagt i “skuffen”, og hvor man straks har en trang til at lede efter noget andet der forhåbentligt kan realisere ens drøm om at åbne egen klinik for eksempel.


Vi som mennesker kan så meget mere end vi tror….. hvis vi får lov. Hvis nogen viser os vejen og ikke mindst når vi møder de rette mennesker, der tror på at vi kan, og det gør vi. Vi tror på dig og på dit potentiale, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv.

Det er muligt at følge alle Spiritual Academys uddannelser online, da dette har flere fordele:

  • Du kan tilrettelægge din egen undervisningstid
  • Du kan deltage uanset hvor vi bor i forhold til hinanden
  • Ingen spildtid i trafikken
  • Man kan læse, lære og absorbere i sit eget tempo
  • Være tæt på sin familie
  • Mulighed for altid at kunne komme i kontakt med os


Har du et ønske om at blive RAB registreret og derfor kunne dokumentere lektioner, overfor DAKOBE, så kan du bruge mine forløb, da de er godkendt.


Vi tilbyder følgende uddannelser: 


Clairvoyant Rådgiver            

Nulla nec

Spirituel leder           

Proin quis