Spirituel rensning af huse


Somme tider sker det, at ånder sidder "fast" mellem to verdener. Vores verden og det vi kalder den anden side. Det kan føles meget ubehageligt for den enkelte familie, der oplever det. Man kan føle sig overvåget, høre uforklarlige lyde, blive fysisk drænet, opleve at ting bliver flyttet eller blive påvirket følelsesmæssigt.


Det der faktisk skræmmer folk mest er at oplevelserne ofte bliver sammenlignet med scener fra gyserfilm, man formoder med det samme at det er negativt, man kan ikke se den åndelige tilstedeværelse og så er der også det faktum at folk overvejer om det blot er noget de bilder sig ind og hvad andre mon ikke vil tænke……


I langt de fleste tilfælde, så sidder de afdøde blot "fast", fordi de ikke er klar over at de er døde, eller fordi de oplevede noget der var så uretfærdigt, at de føler de bliver nødt til at viderebringe dette til nogen, før end de kan finde fred, eller fordi de ikke vil forlade deres hjem.

Ved husrensning sender man de afdøde over på den anden side og hører, hvad det er der holder dem tilbage, så familien igen kan få fred og ro i deres hjem.Om forløbet:


Når vi forlader vores fysiske krop, fortsætter vi med at være en sjæl. Vi fortsætter derfor vores liv som ren energi. Går man ikke over på den anden side, men bliver “boende” i sit gamle hus som en ånd, så vil de nye beboere kunne mærke ens energi og det vil man også kunne når man tager ud og renser et hus.


Vores opgave er derfor at tage ud og mærke efter i alle rum, mærke ind på de energiforskelle der er og også sætte os i kontakt med de afdøde og give dem lov til at fortælle hvad det er der holder dem tilbage.

Derefter opstiller man en genvej til den anden side og lader dem gå over, hvor de så efterfølgende kan komme videre.


Man kan udføre nøjagtigt samme arbejde, på afstand. Også det man kalder en fjern rensning. Her stiller man ind fra sit eget hjem, tager kontakt til de afdøde og sender dem over. Det har derfor ingen betydning hvor man bor i forhold til familien der skal have renset hus.  


Der er noget utroligt tilfredsstillende ved at rense hus, fordi man gør så stor en forskel her og nu for familien.

De mærker meget tydeligt en stor ændring og kan igen finde fred i deres egen energi.Under forløbet arbejder vi med:


 • Hvordan man føler ind på energier
 • Hvordan man tager kontakt til en afdød
 • De forskellige årsager til at afdøde vælger at blive
 • Om den anden side
 • Hvordan man sender afdøde over på den anden side
 • Fysisk rensning af et hus
 • Fjern rensning


Vi vil mødes under forløbet, så vi sammen kan rense et hus. Hvor præcis det bliver kommer an på for flertallet af deltagerne bor og også hvor jeg kan finde en familie der gerne vil have deres hus renset.

Forløbet er lavet til alle der har en interesse i at lære at rense hus. Man behøver derfor ikke have erfaring med clairvoyance eller afdøde kontakt, men det er naturligvis en fordel.  


Hvem er du:


 • Du har interesse i den spirituelle verden og vil gerne lære at rense hus
 • Du arbejder allerede som clairvoyant eller med afdøde kontakt
 • Har nogen erfaring med husrensning, men vil gerne lære mere
 • Du ønsker at kunne tilbyde husrensning til dine kunder
 • Ønsker at lære at åbne op til den anden side

Kan du svare ja til en eller flere af ovenstående udsagn, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


Praktisk information om forløbet:


Vores selvudviklende forløb er opbygget som et online studie, da dette giver langt mere frihed for alle:

 • Du kan tilrettelægge din egen undervisningstid

 • Du kan deltage uanset hvor vi bor i forhold til hinanden.

 • Ingen spildtid i trafikken

 • Man kan læse og absorbere i sit eget tempo

 • Være tæt på sin familie mens man lærer

 • Mere kontakt sammenlignet med andre uddannelser


Til trods for at forløbet er online, så modtager man alt materiale, der skal læses, som skriftligt materiale, der bliver tilsendt med posten inden start.

Materialet er skrevet i et letforståeligt sprog og så emnerne er interessante at læse. Disse bøger er skrevet ud fra vores mange års erfaring med den spirituelle verden.

Til materialet er der også masser af praktiske øvelser, da intet er lært indtil det fysisk er afprøvet.


Udover det skriftlige materiale som er selve grundstenen i forløbet, så er man også medlem af en lukket facebook gruppe. Her bliver materialet gennemgået og man har derfor altid mulighed for at kommentere eller spørge. Denne gruppe er et vigtigt element i forhold til vores daglige/ugentlige kontakt.

Denne tætte konstante kontakt gør at man ikke på noget tidspunkt "sidder fast" fordi man skal vente på at vi mødes igen. Har man et spørgsmål, så kan man altid få et hurtigt svar.

Det er vigtigt for os at alle deltagere føler sig godt til rette i gruppen og at ingen sidder tilbage med en følelse af ikke at kunne leve op til noget bestemt. Der er plads til alle uanset baggrund.

Vi vil også mødes live over zoom. Datoer for disse møder aftales i gruppen efter start.


Man skal forvente at bruge mellem 2 og 4 timer hver uge på at læse materialet, opgaveløsning, undervisning samt online møder mv.

Ved forløbets slutning modtager man et bevis for deltagelse.

Jeg kan love det bliver en underholdende, lærerig og et helt anderledes forløb med fokus på ånder og den spirituelle verden.
Næste hold starter:


Næste hold starter mandag d. 19. august 2024 - Kurset er af 4 ugers varighed.

Prisen for deltagelse er 950 kr.Vilkår for tilmelding og deltagelse:


Ved tilmelding indbetales 950 kr.

Beløbet overføres til vores konto i Nykredit: 5475 0001466172. Skriv gerne en besked når beløbet er overført.


Bliver du forhindret i at deltage, får du ikke beløbet refunderet, men du får muligheden for at starte op på det næstkommende hold i stedet.


Tilmeld dig allerede i dag:


Ønsker du at deltage på et hold, hvor du efterfølgende vil have oplevelsen af at have fået utroligt meget positivt med dig og lært meget mere, end hvad du egentlig havde regnet med, så tilmeld dig allerede i dag, så du er sikker på at få en plads på holdet.


Vi vil gerne garantere at du hos os vil kunne mærke at vi oprigtigt er interesserede i at du lærer noget og får et godt og udbytterigt forløb.


Kontakt og tilmelding