Healing - Grundforløb


Det sker, at vi ikke lytter til de mange signaler, vores krop sender til os. Signaler den sender for at fortælle os at der er noget som bør have vores fokus. Vi hører dem, men vi stopper ikke op, for det tillader vores hverdag ikke altid, der er så meget andet, der har brug for vores opmærksomhed.

Faktisk så startede årsagen til at vores krop gør oprør langt tidligere. Det startede allerede da vi på et eller andet tidspunkt fortrængte følelser.

Tanker og følelser som vi ikke ønsker at forholde os til, skaber en negativ og blokerende energi inde i kroppen. Det blokerer først i sindet, men senere hen også for det vedvarende energi flow der er i kroppen og som på sigt sætter sig som fysiske lidelser, træthed, udmattelse, stress mm.

Healing genopretter dette naturlige energiflow med det samme. Energien opløser blokeringer og der er igen fri gennemstrømning i ens energisystem. Man vil derfor meget hurtigt mærke en forbedring uanset hvad problemstillingen er.

Alle kan lære at heale, det kræver ingen specielle færdigheder. Det er nemt at lære og et fantastisk værktøj at have med sig, da man i fremtiden kan hjælpe sig selv, venner og familie, med blokeret energi.

Blokeringerne opstod pga. fortrængte tanker og følelser og for ikke at ende ud med samme problemstilling meget kort tid efter, er det mindst lige så vigtigt at man også arbejder med dem.

Du vil derfor ikke kun lære at heale, men også lære hvordan man finder årsagerne til at du selv eller andre har sygdom tæt inde på livet, føler sig trist, stresset, udmattet eller træt og samtidig hvordan man forhindrer det sker i fremtiden, med andre ord hvordan du kommer i balance.Om forløbet:


Vi alle, både mennesker og dyr, har 7 chakra i kroppen, som i bund og grund er 7 energi hjul, hvis opgave er at lede og fordele den energi vi får ind i vores krop. Disse chakra er forbundet til livsområder, følelser, tanker og vores fysiske krop. Og det er derfor, at en følelsesmæssig ubalance på sigt kan udvikle sig til en sygdom, da det hele er forbundet.


Eksempler:

Tilbagevendende halsproblemer er en ubalance i ens halschakra.

Årsagen kan være, at man ikke får sagt sin mening. Man holder for meget igen.


Ondt i knæet er en ubalance i rodchakraet. Dvs områder der har med ens familie, job og økonomi at gøre.


Mave/tarm lidelser hører til under solar plexus chakraet og har ofte at gøre med at man har et dårligt selvværd og ens selvtillid ikke er den bedste.


Har man tilbagevendende halsproblemer, så er løsningen her og nu at tilføre mere energi, som ved healing.

Dette vil dog kun fungere som et plaster på såret, hvis man ikke også arbejder med den bagvedliggende årsag. Man skal derfor arbejde med at turde sige sin mening og være mere åben.

Har man ondt i knæet, så skal man kigge på om ens grundlæggende fundament er i orden. Er der familiære problemer, er der problemer med økonomien, job osv. og så arbejde med det.
Fælles for dem alle er at det fysiske problem opstod pga følelsesmæssige blokeringer og ikke den anden vej rundt.


Under dette 4 uger lange forløb, går vi i dybden med bagvedliggende årsager og du lærer hvordan du selv finder dem og hvordan man kommer i balance.


Hvad du kan forvente at lære i løbet af de 4 uger:

 • Arbejde med dine egne ubalancer og forstå hvor de kommer fra
 • Modtage værktøjer, der er medvirkende til at skabe balance
 • Kunne åbne op for den universelle energi og heale
 • Kunne bruge det lærte på dig selv, venner og familie i fremtiden.Under forløbet arbejder vi med:


 • Det menneskelige energisystem
 • Chakra og hvilken indflydelse de har på vores liv
 • Energi og hvad den kan bruges til
 • Hvordan man kanaliserer energi
 • Healing af mennesker og dyr
 • Hvordan man finder sin krafthånd
 • Fjernhealing
 • Bagvedliggende årsager til sygdom
 • Healing af fysiske steder
 • Gruppehealing og meget andet


Du skal først og fremmest lære at heale dig selv, forstå hvor dine egne ubalancer kommer fra, men udover dette, så skal du også have to prøve klienter som du skal hjælpe videre i deres liv ved at heale dem og arbejde med de bagvedliggende årsager til at de har fysiske eller psykiske problemer.

Du lærer altså at komme hele vejen rundt om en problemstilling.


Jeg vil gerne gøre opmærksom på at dette ikke er en uddannelse til healer, men at du efter deltagelse har lov til at heale dig selv, venner og familie og det vil give dig en indsigt og forståelse for den spirituelle verden og om en reel healer uddannelse kunne være noget for dig.Hvem er du:


 • Du vil gerne uddanne dig til spirituel dyreterapeut eller dyrehealer. Dette er grundforløbet til de to uddanelser.
 • Du vil gerne lære at heale dig selv og andre
 • Til dig der gerne vil lære hvordan vi mentalt laver blokeringer for os selv og hvilken indflydelse det har på vores liv
 • Til dig der drømmer om at blive uddannet healer, men ikke er sikker på hvilken vej du skal gå.
 • Du har en interesse for den spirituelle verden og healing.


Kan du svare ja til en eller flere af ovenstående, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


Det kræver ikke nogen specielle evner, at heale, det er noget ALLE mennesker kan lære, men det kræver at du er open minded og er villig til at bruge en masse tid på det. Tro på at det kan lade sig gøre og glemme hvad du tidligere troede var muligt.
Praktisk information om forløbet:


Vores selvudviklende forløb er opbygget som et online studie, da dette giver langt mere frihed for alle:

 • Du kan tilrettelægge din egen undervisningstid

 • Du kan deltage uanset hvor vi bor i forhold til hinanden.

 • Ingen spildtid i trafikken

 • Man kan læse og absorbere i sit eget tempo

 • Være tæt på sin familie mens man lærer

 • Mere kontakt sammenlignet med andre uddannelser


Til trods for at forløbet er online, så modtager man alt materiale, der skal læses, som skriftligt materiale, der bliver tilsendt med posten inden start.

Materialet er skrevet i et letforståeligt sprog og så emnerne er interessante at læse. Disse bøger er skrevet ud fra vores mange års erfaring med healing og chakra.

Til materialet er der også masser af praktiske øvelser, da intet er lært indtil det fysisk er afprøvet.


Udover det skriftlige materiale som er selve grundstenen i forløbet, så er man også medlem af en lukket facebook gruppe. Her bliver materialet gennemgået og man har derfor altid mulighed for at kommentere eller spørge. Denne gruppe er et vigtigt element i forhold til vores daglige/ugentlige kontakt.

Denne tætte konstante kontakt gør at man ikke på noget tidspunkt "sidder fast" fordi man skal vente på at vi mødes igen. Har man et spørgsmål, så kan man altid få et hurtigt svar.

Det er vigtigt for os at alle deltagere føler sig godt til rette i gruppen og at ingen sidder tilbage med en følelse af ikke at kunne leve op til noget bestemt. Der er plads til alle uanset baggrund.

Vi vil også mødes live over zoom. Datoer for disse møder aftales i gruppen efter start.


Man skal forvente at bruge mellem 2 og 4 timer hver uge på at læse materialet, opgaveløsning, undervisning samt online møder mv.

Ved forløbets slutning modtager man et bevis for deltagelse.


Næste hold starter:


Næste hold starter mandag d. 10. juni 2024, samt d. 25. nov. 2024 - Kurset er af 4 ugers varighed.

Prisen for deltagelse er 950 kr.


Bemærk at dette hold også er Grundforløbet for Dyrehealer uddannelsen og Spirituel Dyreterapeut uddannelsen.


Vilkår for tilmelding og deltagelse:


Ved tilmelding indbetales 950 kr.

Beløbet overføres til vores konto i Nykredit: 5475 0001466172. Skriv gerne en besked når beløbet er overført.

Bliver du forhindret i at deltage, får du ikke beløbet refunderet, men du får muligheden for at starte op på det næstkommende hold i stedet.


Tilmeld dig allerede i dag:


Ønsker du at deltage på et hold, hvor du efterfølgende vil have oplevelsen af at have fået utroligt meget positivt med dig og lært meget mere, end hvad du egentlig havde regnet med, så tilmeld dig allerede i dag, så du er sikker på at få en plads på holdet.


Vi vil gerne garantere at du hos os vil kunne mærke at vi oprigtigt er interesserede i at du lærer noget og får et godt og udbytterigt forløb.

Tidligere deltageres oplevelser af forløbet:


Skrevet af Samah

Tog et lille forløb hos Heidi om healing og vil bare sige tusind tak,

fordi det gav mig så meget med,

lærte meget og kender mig selv og min krop på en helt anden måde,

som jeg kan tage med videre.

Lærte en ny måde at hjælpe mig selv og andre på.

Tusind tak igen for et skønt forløb.


Skrevet af Maria

Kæmpe mange anbefalinger herfra, man lærer mere end man havde turde håbe på.


Skrevet af Maibritt

Kan kun give de bedste anbefalinger, hun er så dygtig.


Kontakt og tilmelding