Lær om tarotkort 


Rigtig mange mennesker har et sæt tarotkort på hylden, som de aldrig bruger.

Der var noget dragende og fascinerende ved dem, da man købte dem, men de er ikke lige til at gå til og derfor så bliver de placeret på hylden sammen med andre fremtidige projekter.


Tarotkort har farverige billeder og beskrivende navne. Der er også en vis magi over dem, da de kan komme med forudsigelser om, hvad der kommer til at ske i fremtiden. Dette er det spændende ved kortene, men også det som afholder mange fra at bruge dem, da man nødig vil gøre det forkert og forudsige noget man ikke har lyst til der skal ske.


Et sæt tarotkort består af 78 kort der har en betydning retvendt og en anden hvis det er på hovedet.

De kan fortælle os om fremtiden, hvad der ligger til grund for en problemstilling som man har her og nu og så kan de også fortælle om alle de sider af livet og os selv som vi ikke tillægger betydning, men som faktisk er vigtige for at forstå hvorfor vi handler og tænker som vi gør.


Tarotkort er en verden for sig og forstår man at bruge dem korrekt, så er de et formidabelt værktøj der kan guide os i den rigtige retning og give støtte og hjælp.


Om forløbet:


De allerfleste sæt tarotkort bliver leveret med en lille bog, der indeholder beskrivelserne af, hvad de forskellige kort betyder i en læsning.

Men hvis disse beskrivelser er skrevet på en måde så de er mere misvisende end vejledende og man ikke forstår hvordan man skal tolke en gruppe af kort i forhold til hinanden i et oplæg, så er det ofte lige præcis i den situation at kortene ender på hylden og så får man ikke gjort mere ved det.


Derfor har vi lavet vores helt egen guidebog. En bog som man får udleveret ved start og som sammen med det andet materiale, vejleder og guider i forhold til alt det der er værd at vide om tarotkort oplæg men også betydninger, budskaber og det er skrevet i et sprog så man forstår det og kan bruge kortene.


Det skal også siges at selv om tarotkort kan komme med forudsigelser, fortælle om glemte sider af vores liv, så er der intet overnaturligt eller magisk ved dem.

Man sætter sig så at sige bare i forbindelse med sin egen underbevidsthed og lader en masse viden, som vi alle har om os selv, vejlede og guide os.

Ingen kender os bedre end os selv, og vi har selv de svar vi så desperat går og søger efter.


Du vil efter vores 4 ugers forløb sammen, være i stand til at lave oplæg om dig selv, og andre. Altid have din guidebog til at slå op i og som hjælp indtil du mestrer det som en professionel.

Som med så meget andet, så kræver det masser af øvelse, men jeg kan love at du med dette forløb får bygget et solidt fundament for fremtiden.
Under forløbet arbejder vi med:


 • Tarotkortenes historie
 • Etik, moral og intention
 • Systematikken i tarotkort
 • Betydningen af hver af de 78 kort
 • Oplæg der er nemme og ligetil at gå til
 • Hvordan man stiller de rigtige spørgsmål så man også kan få svar fra kortene
 • Større og mere komplicerede oplæg

Tarotkort kan ikke sammenlignes med noget andet.

Det er hverken samtaleterapi, lange indviklede selvudviklende forløb, coaching, vejledning fra vores hjælpere, da det er vejledning fra os selv.

Når man trækker kort, så er det et øjebliksbillede af, hvad der sker i dette øjeblik eller hvad der vil ske i fremtiden. Ændrer man enkelte detaljer, vil udfaldet også blive anderledes. Tarotkort er derfor et fantastisk værktøj at have med sig som et redskab til at ændre sit liv på så mange måder.


Jeg kan garantere 4 spændende uger i et forløb der på ingen måde er som andre.Hvem er du:


 • Du har en interesse for den spirituelle verden

 • Du vil gerne lære at lave tarotkort oplæg

 • Du er allerede behandler og vil gerne i fremtiden kunne tilbyde dine kunder noget nyt

 • Lysten til at træde ind i en helt ny verden

 • Lysten til at bruge masser af tid på at lære, da det ikke kræver nogen specielle evner.


Kan du svare ja til en eller flere af ovenstående, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


Praktisk information om forløbet:


Vores selvudviklende forløb er opbygget som et online studie, da dette giver langt mere frihed for alle:

 • Du kan tilrettelægge din egen undervisningstid

 • Du kan deltage uanset hvor vi bor i forhold til hinanden.

 • Ingen spildtid i trafikken

 • Man kan læse og absorbere i sit eget tempo

 • Være tæt på sin familie mens man lærer

 • Mere kontakt sammenlignet med andre uddannelser


Til trods for at forløbet er online, så modtager man alt materiale, der skal læses, som skriftligt materiale, der bliver tilsendt med posten inden start.

Materialet er skrevet i et letforståeligt sprog og så emnerne er interessante at læse. Disse bøger er skrevet ud fra vores mange års erfaring med tarotkort.

Til materialet er der også masser af praktiske øvelser, da intet er lært indtil det fysisk er afprøvet.


Udover det skriftlige materiale som er selve grundstenen i forløbet, så er man også medlem af en lukket facebook gruppe. Her bliver materialet gennemgået og man har derfor altid mulighed for at kommentere eller spørge. Denne gruppe er et vigtigt element i forhold til vores daglige/ugentlige kontakt.

Denne tætte konstante kontakt gør at man ikke på noget tidspunkt "sidder fast" fordi man skal vente på at vi mødes igen. Har man et spørgsmål, så kan man altid få et hurtigt svar.

Det er vigtigt for os at alle deltagere føler sig godt til rette i gruppen og at ingen sidder tilbage med en følelse af ikke at kunne leve op til noget bestemt. Der er plads til alle uanset baggrund.

Vi vil også mødes live over zoom. Datoer for disse møder aftales i gruppen efter start.


Man skal forvente at bruge mellem 2 og 4 timer hver uge på at læse materialet, opgaveløsning, undervisning samt online møder mv.

Ved forløbets slutning modtager man et bevis for deltagelse.


Næste hold starter:


Næste hold starter mandag d. 7. oktober 2024 - Kurset er af 4 ugers varighed.

Prisen for deltagelse er 950 kr. 


Hvis du vil købe tarotkort sælges de for 200 kr. sættet.Vilkår for tilmelding og deltagelse:


Ved tilmelding indbetales 950 kr.

Beløbet overføres til vores konto i Nykredit: 5475 0001466172. Skriv gerne en besked når beløbet er overført.


Bliver du forhindret i at deltage, får du ikke beløbet refunderet, men du får muligheden for at starte op på det næstkommende hold i stedet.


Tilmeld dig allerede i dag:


Ønsker du at deltage på et hold, hvor du efterfølgende vil have oplevelsen af at have fået utroligt meget positivt med dig og lært meget mere, end hvad du egentlig havde regnet med, så tilmeld dig allerede i dag, så du er sikker på at få en plads på holdet.


Vi vil gerne garantere at du hos os vil kunne mærke at vi oprigtigt er interesserede i at du lærer noget og får et godt og udbytterigt forløb.


Kontakt og tilmelding