Selvudviklende forløb


Vi tilbyder en række selvudviklende forløb, der alle tager udspring i den spirituelle verden.

Den spirituelle verden handler primært om energi: Måden man møder verden og andre mennesker på. Måden man ser sig selv, sit eget liv og sine egne kvaliteter på og alle mulighederne der ligger lige foran en, hvis man tør at tænke lidt ud af “boksen” og se på verden med andre øjne.


Hos Spiritual Academy er alle vores forløb en optimering og forandring af din bevidsthed. Du vil ved hjælp af de rette redskaber, teknikker og forståelse, meget hurtigt se at det, der tidligere synes umuligt, blot var et lille bitte bump på vejen og at alt er muligt, med den rette støtte og hjælp.

Alle forandringer starter et sted og det er i bevidstheden.

Forandrer man måden man ser livet på, så vil livet helt automatisk også forandres.


Kunne man slå Spiritual Academy op i ordbogen, så ville man se at Spiritual Academy er lig med: Nærvær, støtte, hjælp, høj faglig kompetence og de helt rette redskaber. Det er nemlig værdier vi sætter utroligt højt, og vores vigtigste prioritering er at vores deltagere oplever at de får meget mere med, end forventet.

Vi elsker at undervise og gør det på en måde så det er interessant, så du har lyst til at lære mere og også på en måde så du føler dig set og forstået, uanset hvor du befinder dig i livet.


Det er muligt at følge alle Spiritual Academys forløb online, da dette har flere fordele:

  • Du kan tilrettelægge din egen undervisningstid
  • Du kan deltage uanset hvor vi bor i forhold til hinanden
  • Ingen spildtid i trafikken
  • Man kan læse, lære og absorbere i sit eget tempo
  • Være tæt på sin familie
  • Mulighed for hurtigt at kunne få svar på spørgsmål, da vi altid er i tæt kontakt.

Har du et ønske om at blive RAB registreret og derfor kunne dokumentere lektioner, overfor DAKOBE, så kan du bruge mine forløb, da de er godkendt.Vi tilbyder følgende forløb:

Pellentesque congue

 

Pellentesque congue

 

Proin quis

Sed vitae